Fresh tracks: April 2018

Οι νέες μουσικές κυκλοφορίες για τον μήνα Απρίλιο 2018!

A.A.L. – Now U Got Me Hooked
Barrie – Canyons
Bart Davenport – The House That Built Itself
Birbas – Room 7
Black Pumas – Black Moon Rising
Blimes – Hot Damn
Bob Dylan – Masters Of War (Avener Rework)
Daniel T. – Moonlight Bounce
Everything Is Recorded – Mountains of Gold (feat. Sampha, Ibeyi, Wiki & Kamasi Washington)
Hammond Classics – Vale A Pena
Helena Deland – Body Language
Katerine Duska – Fire Away (SillyBoy Remix)
King Tuff – Psycho Star
Kled Mone ft. Loraine B – Chemin
Kraak & Smaak – Keep It Together
Me Shell Ndegeocello – Private Dancer
Morcheeba – Never Undo
Nightmares On Wax – Typical (Feat. Jordan Rakei)
Q-Tip – Don’t Go Breaking My Heart
Seth XVI – Your Taste
Sonya Spence – Let Love Flow On
Stimming & Lambert – Der Blaue Fels
Thievery Corporation – Voyage Libre
Tigers Are Bad For Horses – Still Here
Whyte Horses feat. La Roux – Best Of It
Yuksek Feat. Bertrand Burgalat – Icare

More from Fresh Tracks

Νίκος Δρογώσης (LaDroga) Μεσάνυχτα - 2:00πμ
Now Playing
Moloko None
Recently Played
Grumbler Seragos
One Last Time Moby
Back To The Roots Of Love (Feat. Matina Sous Peau) Nteibint
Lady (Othersoul Re Modjo
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

RED 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.