Fresh tracks: June 2018

Οι νέες μουσικές κυκλοφορίες για τον μήνα Ιούνιο 2018!

Arctic Monkeys – Four Out Of Five
Chancha Via Circuito – Ilalo ft. Mateo Kingman
Children Of Zeus – Tonight
Chromatics – Black Walls
Coss & Iorie feat. Xique Xique – Our Mutual Friend
Daniel T – Penguin Vacation
Daphne And The Fuzz – Pawnshop
De Lumn – I’m Into You (Chet Faker Cover)
Gorillaz feat. George Benson – Humility
Jungle – Happy Man
La Luz – Mean Dream
Mamas Gun – Diamond In The Bell Jar
Manos JMT – Bossa Nova (Hop)
Millionyoung – Together
Moby – This Wild Darkness (Lego Boy Remix)
Moscoman – Play No Game feat Mo Rayon
Mount Liberation Unlimited – Body Language (Swedish Version)
Nickodemus – A Long Engagement
Pigeondust – Bboy Blue
Playground Theory – Woman Outside
Ron Basejam – The French Exit (Original Mix)
RSN feat. Kathrin deBoer – Cherry Tree
RSN feat. Thaliah – Black Sky
S.W.I.M. – Gomenaki
Sare Havlicek – Softmachine(Instrumental)
Um – Mia Mia
Young Gun Silver Fox – Love Guarantee

More from Fresh Tracks

En Lefko Weekend 7:00πμ - 8:00μμ
Now Playing
Blinding Lights The Weeknd
Recently Played
Night Air Jamie Woon
But I Do Poldoore
Time (You And I) Khruangbin
Never Let Me Down Again Depeche Mode
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

RED 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικές ιστορίες, παιδικό ραδιόφωνο!